Tuinen Huyghe in Ieper: tuinonderhoud in West-Vlaanderen & Oost-Vlaanderen

Tuinonderhoud door Tuinen Huyghe in Ieper, West-Vlaanderen

Laat uw tuinonderhoud over aan tuinspecialist Tuinen Huyghe uit Ieper, West-Vlaanderen. Tuinen Huyghe staat in voor de aanleg en het onderhoud van bedrijfstuinen en privétuinen in de regio van West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Zo verzorgen wij ook het onderhoud van industrieterreinen, grond- en rioleringswerken en openbare werken.

Onkruid bestrijden

Heeft u last van onkruid in uw tuin en krijgt u het maar niet weg? Schakel dan Tuinen Huyge in voor het onkruidvrij maken van uw tuin. Met de juiste bestrijdingsmiddelen laten wij het onkruid verdwijnen zodat u terug kunt genieten van een perfecte tuin.

Snoeien of vellen van bomen en heesters

Is uw boom afgestorven, aangetast door een parasitaire schimmel of gaat u uw tuin volledig herontwerpen? Zowel voor kleine als grote snoeiwerken aan bomen en heesters in tuinen en parken kunt u ons inschakelen. Wij toveren een verwilderde tuin om in een pareltje, zodat u uw tuin niet meer als een last maar een lust ziet. Ook voor het snoeien of herstellen van hagen kunt u bij ons terecht.

Gras maaien

Bij Tuinen Huyghe beschikken we over het benodigde materiaal gazons te maaien. Of het nu gaat om een binnentuin of volledige weiden, u kunt op ons rekenen!

Contacteer ons voor meer informatie of vraag een gratis prijsofferte aan, onze medewerkers helpen u graag verder!

Vragen? Contacteer ons

Tuinonderhoud in door Tuinen Huyghe in Ieper

Snoeien en vellen van bomen in West- & Oost-Vlaanderen

Neem telefonisch, via mail of via het invulformulier contact met ons op voor een gratis offerte.
Wij helpen u graag verder.