Tuinen Huyghe in Ieper: aanleg van zwembaden, vijvers & zwemvijvers in Oost- & West-Vlaanderen

Laat uw zwembad of zwemvijver aanleggen door Tuinen Huyghe in Ieper, West-Vlaanderen

Verfraai uw tuin met een prachtige waterpartij. Tuinen Huyghe uit Ieper, West-Vlaanderen, verzorgt de aanleg en het onderhoud van zwemvijvers en zwembaden. U kunt rekenen op onze expertise voor een mooi ontwerp dat aangepast is aan de vorm van uw tuin. Zo hoeft u enkel te genieten.

Zwemvijver

Onze zwemvijvers worden volledig op maat gebouwd, waardoor ze geschikt zijn voor zowel kleine als grote tuinen. Samen met u bekijken we de mogelijkheden om uw droomvijver aan te leggen. Zwemvijvers zijn milieuvriendelijk, mooi en makkelijk in onderhoud. Het water is lekker fris, helder en wordt gereinigd door de natuur zelf.

Zwembaden

Een zwembad in uw tuin is ideaal om u lekker in te verfrissen tijdens een zwoele zomer. We bieden verschillende uitvoeringen van zwembaden aan. Ze hebben allemaal één ding gemeen: de oerdegelijke kwaliteit. Onze zwembaden zijn zowel voor binnen als buiten geschikt.

Ook voor het plaatsen van een poolhouse bij uw zwemvijver of zwembad bent u bij ons aan het juiste adres. Wenst u meer informatie? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. We plaatsen voornamelijk zwembaden en zwemvijvers in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.

Vragen? Contacteer ons

Zwemvijvers op maat door Tuinen Huyghe in Ieper

Zwembad aanleggen in West-Vlaanderen & Oost-Vlaanderen

Bespreek uw wensen met ons. Wij stellen graag een gratis offerte voor u op.
U kunt ons telefonisch, via mail of via het contactformulier bereiken.